Duller's tijdelijke sluiting

VANWEGE ONZE VERHUIZING LEVERT DE WEBSHOP TIJDELIJK NIET..!

Duller & Co gaat verhuizen. De winkel is dicht en de webshop levert tijdelijk niet uit!! De streefdatum voor heropening in het nieuwe pand is woensdag 9 oktober. Geplaatste bestellingen zullen dan (datum nog onder voorbehoud) weer verzonden worden. Contact via verkoop@dullerenco.nl is mogelijk.

Uula Into primer

€ 33,50

De watergedragen plastic-vrije oliebasis grondverf van Uula (een emulsie dus, van olie in water). Into primer is geurarm, relatief snel droog en prettig verwerkbaar. In wit of tint uit wit. De ideale grondering voor Into meubelverf.

Let op, onbehandeld, kaal eiken, naaldhout en hardhout kunnen inhoudsstoffen bevatten die doorslaan (geelgroene vlekken geven in de laag verf). Een test toont dat meestal snel. Isoleren met bijvoorbeeld schellak isoleer, isolatie grondlaag 117 van Auro of het gebruik van een oplosmiddelhoudende grondverf zoals Prelin OH van Aquamarijn is dan geboden.

Artikelnummer: 30113
Zorg voor een correcte code, eventueel i.c.m. naam of waaiernaam. Bijvoorbeeld Ral 1019, of Sikkens F2.10.60. Alle bekende waaiers zijn mogelijk. Bij twijfel, bel of mail.

goto top of page