Traelyx Naturel

€ 36,95

Traelyx Naturel - niet te verwarren met Traelyx Naturel finish.  Dit product geeft een sterke, ultramatte finish (zo mat als onbehandeld hout) aan hout en geeft geen verandering van de kleur. Andere extra matte of glansvrije lakken hebben meer glans en geven meer opkleuring - behoudens Rigo Skylt ultramat - een product met 100% dezelfde eigenschappen (Door ons voordeliger neergezet dan traelyx naturel).

Duller biedt de volgende extra's: gratis maatspuit en advies voor het kleiner opdelen  (i.v.m. het 2k-karakter voor bijvoorbeeld een tafel altijd nodig, ook een vloer zal normaliter niet precies bij het blik passen) Voor een scherpere prijs bestel gewoon het ook bovengenoemde Skylt (vanaf 1 liter-maat gratis verzonden).

Traelyx naturel is een  watergedragen 2-komponentenlak van projectkwaliteit, dit wil zeggen dat het een zeer slijtvast product is. Het is veelvuldig toegepast in winkels, openbare ruimtes, horeca etc. Traelyx naturel is met name geschikt voor lichtere houtsoorten, zoals eiken, grenen, blank teak. 

De aanbevolen laagdikte voor een vloer geeft de volgende rekensom: aantal m2's x 0,3 liter = hoeveelheid lak die nodig is voor 3 lagen.  Dit verbruikt men idealiter voor een langdurige duurzaamheid.

In de praktijk wordt vloerlak vaak dunner gesmeerd, raadzaam is toch in de buurt te komen van het aanbevolen rendement. Probeer echt niet minder te smeren dan 14 m2 per liter (aanbevolen wordt.10-12 m2 per liter per laag).

Droogtijd tussen de lagen: 5-6 uur. Gereedschap reinigbaar met water en zeep. 

Artikelnummer: 10020

goto top of page