Trae-lyx Mineral Grondlak

€ 28,00

De Mineral Grondlak van Traelyx, de 1-component grondeerlaag voor onder de Mineral Finish (de ultramatte coating die ook voor de natte cel geschikt is). Indien de ondergrond zuigend is dient men in dit systeem deze grondlak toe te passen. Ook geschikt voor over muurverven.

De Mineral Grondlak voorkomt opkleuring (het verdiepen, verdonkeren van de steenachtige ondergrond door het benatten met een coating) zoveel mogelijk. In hoeverre de kleur alsnog verandert zal uiteindelijk alleen proefondervindelijk vastgesteld kunnen worden. Minerale substraten kunnen van aard zeer verschillen, sommige kleurgevende vulmiddelen worden zeer transparant (en verliezen daarmee hun "witheid''.  Als met eenvoudig bevochtigen de ondergrond veel donkerder wordt, dan zal de mineral grondlak dat in de regel veel minder doen, echter in welke mate blijft de vraag.

Het rendement zal tuusen de 8 en de 12m2 per liter liggen. Normaliter voldoet 1 laag, op zeer sterk zuigende ondergronden bij voorkeur in 2 lagen verwerken.

Hier vindt u een PDF - folder van de fabrikant.

Artikelnummer: 2765-2
Catalog: 
Levertijd: 
uit voorraad

goto top of page

gerelateerde producten