Snelmixtion acryl Duits

€ 4,95

Goede duitse watergedragen snelmixtion (Kölner Aqua size geheten in de inlopende nieuwe kwaliteit). Na droging van zo'n 20 minuten kan men 48 uur plakken  op deze mixtion. Vooral veel toegepast met slagmetalen.

Blank. Plm. 20m2/liter op een niet te zuigende ondergrond.

De lijm is inzetbaar voor slagmetalen, zoals bladkoper, bladaluminium en slagmetaal messing (goudkleurig bladkoper). Ook met echt bladgoud en zilver kan geplaktt worden. De ondergrond heeft natuurlijk veel invloed op het uiteindelijk resultaat. Omdat alle bladmetaal sterk licht reflecteert worden verschillen in de ondergrond versterkt weergegeven. Oliebasis lakverf als ondergrond moet iets langer aangehard zijn, anders schift watergedragen snelmixtion weg. Een trucje zoals een dun of verdund laagje inwrijven met een doekje op de ondergrond en dit even laten drogen (het forceren van een hechtlaagje) kan op diverse ondergronden helpen als er sprake is van schiften (visogen trekken).

Permacoll size (scroll omlaag) is een snelmixtion die we zelf iets subtieler, prettiger vinden qua viscositeit en kleefkracht. Toch zijn er genoeg klanten die graag met de eenvoudige snelmixtion werken.

De kleinste verpakking is dus normaal goed voor 1 tot 2 kleine boekjes slagmetaal (25 vel 14 x 14), afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

Artikelnummer: 2410

goto top of page

gerelateerde producten