Sketch Paint Pro

€ 221,50

Sketch paint Pro, de een-component transparante whiteboard coating. Eigenlijk "whiteboard" tussen aanhalingstekens, want als ondergrond kan iedere gewenste kleur dienen. Geen gedoe met 2 komponenten en een beperkte potlife en al na een dag beschrijfbaar. Geafficheerd als absoluut de sterkste whiteboard coating, in 1 laag transformeert men een geschilderde ondergrond tot een sterk whiteboard. Waterblank, snel droog en snel bruikbaar. Het heeft zijn prijs (het is een dure liter..) maar het geeft een speciale wand. Genomineerd voor de product design red-dot award 2016.

In weerwil van de huidige informatie (d.d. 23-09-2016) op de site van Magpaint (de producent) is dit geen watergedragen product. Het is oplosmiddelhoudend, terpentineverdunbaar maar voldoet wel aan de arbo-wetgeving voor binnengebruik (max. 60 gram vos per liter). Gebruik een pluisvrije kortpolige roller, zoals de anza-viltroller (wel voor extra zekerheid de roller afnemen met tape of wassen met water en drogen met een schone doek, daarna volledig laten drogen).

Na een dag is Sketchpaint Pro beschrijfbaar. De fabrikant claimt dat ook langdurig op het oppervlak zittende markersporen eenvoudig gereinigd kunnen worden. Tape (op muurverf bij voorkeur low tack tape gebruiken) verwijderen als de laag nog nat is. Gebruik altijd een echt goede kwaliteit muurverf, indien muurverf de ondergrond is. Hoe gladder de ondergrond, hoe eenvoudiger reinigbaar. Stofdroog na 1 uur. Rendement plm. 8-10 m2 / liter.

In 1 liter-verpakking uit voorraad. 

Hier vindt u sketch markers en whiteboard-cleaner spray, of een compleet setje. Verdere info vindt u op de site van Magpaint.

 

Artikelnummer: 00139

goto top of page