Sigmapearl Clean Matt

€ 29,75

De meest reinigbare muurverf ter wereld, zo claimt Sigma. Desinfecterend te reinigen. Sigmapearl Clean matt is zeer goed afneembaar met bijvoorbeeld een doekje met wat afwasmiddel. Voor zwaardere vervuiling heeft men een Cleaner in een sprayvorm ontwikkeld. Goed in te zetten als super-reinigbare muurverf achter bijvoorbeeld een aanrecht. Matt doet vermoeden dat het om een matte muurverf gaat, er zit echter toch wel een beetje een sheen in.

Indien men een oppervlak nog moet schilderen en dit staat op zich (de kleur loopt niet door in de gehele wand die deze reinigbaarheid niet behoeft), dan is dit een goede optie teneinde een reinigbare wand te verkrijgen. De andere door ons veelvuldig verkochte opties zijn blanke coatings (over een muurverf) of lakverf, zie de verwijzingen in dit advies-item (muur coaten in plaats van tegels).

Een transparante coating zal sterker zijn dan deze muurverf, hoe goed deze ook is. Een transparant bindmiddel is sterker dan hetzelfde bindmiddel dat ook een dekkende functie moet hebben, dat ook pigment moet binden. In dit geval is dat zeker zo, de blanke coatings zijn ook eersteklas vloercoatings (zwaar gebruik, ook publieke ruimtes) en met Sigmapearl Clean Matt gaat u echt geen vloer beschermen. Wel is de keuze voor  deze muurverf een logische keuze voor gemak: de dekkende laag is ook meteen de reinigbare laag, 1 product volstaat. 

In alle mengkleuren verkrijgbaar. In liters, 2.5 liter en 5 liter. Plm. 6-7 m2 per liter, 2 lagen op een nieuwe ondergrond zijn nodig.

Artikelnummer: 1212-35
Catalog: 
Levertijd: 
uit voorraad
Zorg voor een correcte code, eventueel i.c.m. naam of waaiernaam. Bijvoorbeeld Ral 1019, of Sikkens F2.10.60. Alle bekende waaiers zijn mogelijk. Bij twijfel, bel of mail.

goto top of page