Rigo Duo matt / satin 2 k multiprotector

€ 32,95

UIt voorraad. Rigstep Duo, de watergedragen 2k- sealer voor de beste bescherming. UITLOPEND - DE VERVANGING IS RIGOSTEP PARKETLAK 2 K. Door Duller & Co altijd geleverd met maatspuit en duidelijke menginstructie's per m2.

Zeer slijvast en tevens zeer chemicalie- en vochtbestendig. Rigostep Duo is van het type 2 componenten PU (polyurethaan) lak. Zowel toepasbaar op hout, parket, linoleum, betonlook vloeren als op trappen, meubels, tafels, ook in winkels en restaurants. Voor toepassing op egaline vloeren zie ook de aanwijzingen onder dit adviesitem.

In mat (normaal mat, voor ultramat zie Skylt) en satijn. Nu ook in glans, Rigostep duo gloss: zie hierDe droogtijd tussen de lagen is plm. 4 uur. Oppervlakkig tussenschuren (korrel 280) is niet noodzakelijk voor de hechting van de lak (d.w.z. binnen 48 uur) maar meestal wel om de opgeruwde houtvezel weg te halen.

Verstandig is, voor een goede bescherming, het product relatief vol op te zetten en te trachten in de buurt van het aanbevolen fabrieksrendement te komen (10 tot maximaal 15m2 per liter/per laag). Een echt gezonde laagdikte krijgt men met de vuistregel: aantal m2 x 0,3 liter - en door dit vervolgens op te maken. Mocht u Duo met een roller willen verwerken op een belast oppervlak, dan is de microvezel roller de aanbevolen roller - deze geeft wat meer laagdikte.

Artikelnummer: 3311

goto top of page

gerelateerde producten