Rexo 4q systeem Evert Koning

€ 35,50

Rexo 4q Systeem, de systeemverf uit de 4q serie van Evert Koning. De 4q-serie is in alle seizoenen te gebruiken. Hoge kwaliteit schildersverf voor een zeer scherpe prijs bij Duller & Co.

Systeemverf (ook wel 1-potsysteem, schakelverf of verfbeits genoemd) is grond- en aflakverf ineen. Evert Koning is van oudsher een echte specialist in hoogwaardige aflakverven voor buiten. Evert Koning Exblarot was jarenlang de beste systeemverf verkrijgbaar.

Ten opzichte van pure hoogglans lakverf is systeemverf vochtregulerender en spanningsarmer. Hierdoor kan systeemverf normaliter niet bladderen. Wel zal een systeemverf op den duur sneller matteren dan een goede hoogglans. Dat is het karakter van een systeemverf. Rexo systeem heeft een hoge zijdeglans. 

Rexo 4q systeem is wel bedoeld voor maatvast timmerwerk, d.w.z. kozijnen, boeidelen en deuren. Een systeemverf is ideaal op nieuw timmerwerk. Het hout kan dan immers nog wat meer werking vertonen. Ook kan Rexo 4q gewoon over alle bestaande schilderwerk gezet worden. 

Rendement 14m2/l.

Artikelnummer: 8405
Levertijd: 
2 max 3 dagen
Zorg voor een correcte code, eventueel i.c.m. naam of waaiernaam. Bijvoorbeeld Ral 1019, of Sikkens F2.10.60. Alle bekende waaiers zijn mogelijk. Bij twijfel, bel of mail.

goto top of page