Duller's tijdelijke sluiting

VANWEGE ONZE VERHUIZING LEVERT DE WEBSHOP TIJDELIJK NIET..!

Duller & Co gaat verhuizen. De winkel is dicht en de webshop levert tijdelijk niet uit!! De streefdatum voor heropening in het nieuwe pand is woensdag 9 oktober. Geplaatste bestellingen zullen dan (datum nog onder voorbehoud) weer verzonden worden. Contact via verkoop@dullerenco.nl is mogelijk.

Polyvine Vernis Was

€ 12,50

Polyvine Vernis Was (tegenwoordig Polyvine Was geheten), voordelig bij Duller & Co.  Polyvine was is een unieke watergedragen vernis met wasachtige kwaliteit- het is licht opboenbaar. De vernis was wordt of ingezet als watergedragen beitslak voor hout, of als kant & klare patina en finish op meubels over krijtverf, decoratieverf, goudverf of muurverf. Deze verniswas wordt dus ook wel aangeduid als wasvernis of was (terwijl het geen echte was bevat).

De verniswas wordt aangeboden in de volgende kleuren: blank (als blanke vernis was-coating, of eventueel zelf aan te tinten, of om bestaande kleuren te verdunnen), wit, grijs, zwart, notelaar, gouden den, taupe.

Over de sterkte van Polyvine was: voor salon- en eettafels raden we aan dit product af te werken met een sterkere lak, zoals Polyvine vloervernis heel mat of een andere sterke watergedragen lak.

De afbeeldingen van de Polyvine was zijn getoond op steigerhout.

In 0,5 liter en 1 liter. Plm. 10-12 m2 per liter.

Artikelnummer: 4605
polyvine was wit
was wit
polyvine was grijs
was grijs
polyvine was notelaar
was notelaar
polyvine was gouden den
was gouden den
polyvine was zwart
was zwart
polyvine was taupe
was taupe

goto top of page

gerelateerde producten