Perkoleum mengkleur

€ 22,95

Koopmans Perkoleum: De beste dekkende buitenbeits voor het hollandse klimaat! Dekkende beitsverf op lijnolie-alkydbasis. In Perkoleum (glans) of Perkoleum zijdeglans. Perkoleum is duurzaam elastisch, vocht parelt er af, toch ademt de laag. Dekkende perkoleum ziet er uit als driekwart glanzendelakverf, maar kan direct op kaal hout verwerkt worden. Perkoleum bladdert niet af. De glans neemt langzaam af, maar veel minder snel dan bij soortgelijke producten. Zo blijft de laag zeer lang intact en gaat degradatie door vocht, vuilaanname en UV-inwerking veel minder snel.

Er is ook een zijdeglanzende variant. Deze heeft in eerste instantie ook een 3/4e glans maar de glans zal afnemen tot zijdeglans.

Perkoleum kan over bestaande of nieuwe (grond)verflagen heen. Werkt met of zonder primers ook goed op metaal. Voor nieuw hout is het standaardadvies 2 lagen te verwerken.

Kies uw maat: Perkoleum traditioneel glanzend 750 ml, plm. 10m2 / 2.5 liter plm. 30-35m2.

Voor Perkoleum in standaardkleuren kijk hier.

Voer uw kleurcode in. Alle bekende waaiers zijn te mengen. Bij twijfel, bel of mail. Levering uit voorraad!

Artikelnummer: 4401-3
Zorg voor een correcte code, eventueel i.c.m. naam of waaiernaam. Bijvoorbeeld Ral 1019, of Sikkens F2.10.60. Alle bekende waaiers zijn mogelijk. Bij twijfel, bel of mail.

goto top of page