Duller's tijdelijke sluiting

VANWEGE ONZE VERHUIZING LEVERT DE WEBSHOP TIJDELIJK NIET..!

Duller & Co gaat verhuizen. De winkel is dicht en de webshop levert tijdelijk niet uit!! De streefdatum voor heropening in het nieuwe pand is vrijdag 1 november. Geplaatste bestellingen zullen dan (datum nog onder voorbehoud) weer verzonden worden. Contact via verkoop@dullerenco.nl is mogelijk.

Kreidezeit kalkverf (marmermeel putkalk) voor binnen en buiten

€ 42,95

Deze kalkverf van Kreidezeit is puur natuurlijk en ook in wit zeer goed dekkend. Veel kalkverven bevatten geen extra dekvermogen buiten de kalk zelf. Het vulmiddel op basis van fijn wit-marmerpoeder in deze verf geeft een zeer goed dekkend product. Bijkomend voordeel: het is een mooie kleur wit (sterk gelijkend op "gewoon" muurverf wit, en zonder referentie daarvan niet te onderscheiden. Naast een staal titaanwitte verf ziet men dat het een fractie zachter is).

De verf is actief schimmelwerend, ademend en oplosmiddelvrij. Dat maakt de verf ook vrijwel reukloos en vaak geschikt voor snel allergisch reagerende mensen (hoewel dit natuurlijk van persoon tot persoon varieert). De dekking van kalkverf krijgt zijn beslag als het water uit de verf verdampt, in natte toestand is de verf vrij doorschijnend. Bij een nieuwe laag of 2e laag verkrijgt men ook dit effect: door het benatten van de eerdere laag lijkt het in eerste instantie nergens naar. Blijf niet te lang op dezelfde plek rollen of kwasten, de droging doet de rest. Kalkverf kan zelf aangekleurd worden met kalkbestendige pigmenten.

Kalkverf zal altijd lichter drogen dan nat aangekleurd. Het rendement ligt op zo'n 7m2/liter. Kalkverf wordt meestal iets met water verdund om fijner te verwerken. Kalkverf wordt op stuc voorgestreken met dit eenvoudige en doeltreffende middel.

Artikelnummer: 1402

goto top of page