Horva antislip vlonderbeits

€ 25,50
Artikelnummer: 4102

Horva Antislip, de oplossing voor uw terras of vlonder. In 3 transparante kleuren: Bruin naturel, Bruin of Tuinhout Groen. Onzichtbare anti-slip bolletjes geven een goede antisliplaag.

Zowel voor hardhout als voor (chemisch voorbehandeld) naaldhout. Horva geeft UV-bescherming (afbraak hout en vergrijzing), is waterwerend en mat anti slip.

Horva Antislip wordt in 2 lagen aangebracht, met 4-6 uur tussen de lagen. Niet voor- of tussenschuren.

Tip van Duller & Co: Voor een plat vlak, dat zeer veel vocht, vuil en UV ontvangt, bestaan er wel goede producten zoals Horva maar geen wondermiddelen. Schoonmaken verlengt de levensduur, 1- of 2 jaarlijks onderhoud is nodig wil men het hout optimaal behouden. Op hardhout zal Horva eerder slijten, daar er minder product in het hout trekt. Horva bruin op het steeds populairder naaldhout geeft een mooie hardhout-look. (Producten zoals gebruikt in parken, op fietspaden e.d. leveren we eventueel ook. Dan wordt bijvoorbeeld carborundum ingestrooid in een 2 komponenten-product, in meerdere lagen. Dit geeft een totaal ander uiterlijk en heeft een totaal andere m2-prijs (veeeel hoger)).

In 1 liter voor maximaal 14m2 (vanaf plm. 6m2 per liter, wegens meer oppervlak bij getande vlonderdelen en/of veel zuiging bij chemisch behandeld hout).

N.B.: relatief snel (plm. 6 jaar na introductie) heeft Arch timber protection besloten dit product niet te continueren. Niet wegens het niet goed zijn van dit product, maar wegens tegenvallende omzet. Voor ons geldt dat wij Horva best goed verkopen, ook de feedback is goed. Voor de horva gebruikers hebben we nog voorraad - echter als dit op is ook een alternatief in dezelfde kleuren met dezelfde bindmiddel technologie. De anti-slip is bij dit alternatief nog steeds behoorlijk subtiel maar deze biedt wel iets meer grip (geen kunstof-korrel maar een jachtlak antislip silicaat). Horva bruin naturel is bij ons bijna op; mocht dit het geval zijn dan nemen we contact met u op (en heeft u de keuze: het alternatief (dezelfde prijs) of annuleren).

goto top of page