Goudverf- goud metallic

€ 14,95

Deze watergedragen goudverf dekt goed, glanst goed en roest niet. Met name geschikt voor muren. Voor ornamenten, lijstwerk en met name bij buitentoepassing zie onze andere goudverven, klik hier voor het volledig assortiment. Wilt u meer weten over hoe en wat betreffende goudverf in het algemeen, klik hier voor ons adviesitem "alles over goudverf".

Duller goud metallic wordt op houtwerk/plaatmateriaal zeker ook toegepast, het is echter een wat zacht elastisch bindmiddel. Sterker (maar minder metaalglanzend) te maken door watergedragen blank af te lakken.

Het is een goudverf op basis van aluminiumdeeltjes, gekleurd met transparante pigmenten/inkten. Het is dus een metallic goudverf. Door de goede basiskleuren, de goede dekking en de gunstige prijs is het bij ons 1 van de best verkopende goudverven. Naast de heldere basiskleur bieden we ook standaard een warmere tint.

Op verzoek kunnen ook andere kleuren gemengd worden, zoals bruin - bronsachtige en roodkoper tinten. Dit bieden we ook in andere soorten, deze metallic basis is echter toch weer anders.

Ook metallic kleuren zoals groen, blauw kunnen gemaakt worden.  Zie ook zilver Zilververf-zilver metallic.

In 250 ml, 1000 ml, 2.5 liter en 5 liter.

max. 8m2 per liter. 2 lagen zijn nodig voor een egale dekking. Let op! Alle goud/zilververf is nooit geheel egaal op te brengen, mits verspoten. De deeltjes geven altijd geringe baanvorming (streep tussen de rolbanen). Voor een zo egaal mogelijk effect op grote vlakken: kies een lakrol (zoals een brede viltrol) en rol in 1 richting na (bijvoorbeeld alles van boven naar beneden), de laatste maal met weinig druk. Of kies juist voor veel streek: kwast alle kanten op met een brede spalter. In warm goud of helder goud.

Warm goud metallic         Metallic goud, in de warme tint of            Helder goud metallic  in een helderder tint.

...wat ook redelijk goed te zien is op deze staaltjes, is de 'richting' van de kwast en uberhaupt de streek. Voor een zo egaal mogelijk beeld dus zo veel mogelijk over het gekwaste rollen.

Artikelnummer: 6001

goto top of page

gerelateerde producten