Glitter emulsie / glitter coating zilver en goud

€ 0,00

De glitteremulsie van Duller & Co is op aanvraag nog te bestellen, echter vanwege de instroom van  Polyvine glitteremulsie - met een perfecte glitter - hebben we dit product online laten vervallen.

De glittercoatings zijn transparante lagen, die over een bestaande kleur een transparante glitterlaag geven (vandaar niet de naam glitterverf).

De glitteremulsie kan direct over iedere kleur muurverf gestreken worden. De sterke punten van deze en de Polyvine emulsie: de glans van de glitters (de zilverglitter van bijvoorbeeld Histor is doods), de 'onzichtbaarheid' van de coating (het is geen plastische glimmende film maar de glitters lijken feeeriek gestrooid en zitten wel perfect vast) en de eenvoudige verwerkbaarheid van de emulsie. De emulsie is een specifieke  mix van glitter, Polyvine acryl glaceerverf en decorateurs vernis mat.

Tips:

Zowel met roller als kwast verwerkbaar,

Het meest zichtbaar glitterlak op een wat donkerder ondergrondkleur, op wit werkt deze goede glitterlaag echter ook.

Kwaliteiten muurverf die meer krijt bevatten of minder lijm (zoals krijtverf of eenvoudige muurverf) kunnen wat donkerder kleuren door de emulsie

Naar wens kan de emulsie verder verdund worden met water, de dichtheid van de glitters wordt dan minder (bij een sterker zuigende ondergrond is dit ook handig)

Zet een test op op een minder opvallende plek om het effect te beoordelen.

Rendement: plm. 12-30 m2/l, sterk afhankelijk van de zuiging van de muurverf.

N.B. Door ons laat dit effect zich niet goed fotograferen.

Verpakking 1 liter.

 

Artikelnummer: 00125
Levertijd: 
VERVANGEN DOOR POLYVINE SPARKLING METALLIC GLITTER!!

goto top of page