Rigo Skylt titanium

€ 0,00

Uitgelopen en op!  Skylt titanium is vervangen door Skylt titanium 5550.

Rigo Skylt titanium is op drie punten verschillend van Skylt original. Skylt titanium is net zo ultramat als Skylt original, titanium is nog sterker maar het hout kleurt juist wel op (de houtgloed verdiept wel!). De lak bevat de helft minder water dan de Skylt original, daardoor krijgt men in 2 lagen de laagdikte van 3 lagen normale watergedragen lak (of Skylt original).

Scherp geprijsd en snel geleverd met maatspuit en opdeel-instructies per m2, dit is niet standaard.

De  3 verschillen met Skylt original op een rij: nog harder/sterker- meer laagdikte - wel opkleuring/verdiepen van de houtgloed. Daarnaast is het product door de grotere sterkte minder vatbaar voor de polijstende werking van gebruik en reinigen (Skylt titanium blijft matter).Dit product is of inzetbaar als nog hardere finish over Skylt original (als men wel in grotere mate de originele houtkleur wil behouden, de uiteindelijke opkleuring zit dan in tussen Skylt original en titanium) of als ultramatte en sterke finish bij hout dat wel profiteert van opkleuren (anfeueren) van het hout, om bijvoorbeeld de warme kleur van notenhout naar boven te halen of de rossige gloed van beuken.

-Let op! de geringe hoeveelheid water in dit product maakt het risico op een aanzet iets groter - met name bij grote vlakken en sterker zuigende ondergronden. Men dient de lak behoorlijk vol op te zetten.

-Let op! of men in 2 lagen klaar kan zijn hangt ook af van de opruwing van het hout. Het kan zijn dat er toch drie lagen nodig zijn teneinde middels 2 x oppervlakkig tussenschuren een egale gesloten finish te krijgen. Aanbevolen rendement: 10-12m2 per liter per laag.

N.B.: Wij leveren de juiste microvezelroller (10 cm bij de liter, 18 cm bij de 4 liter), een maatspuitje en een opdeeladvies voor diverse m2's en gratis mee!

 

Artikelnummer: 22045

goto top of page

gerelateerde producten