Duller's tijdelijke sluiting

VANWEGE ONZE VERHUIZING LEVERT DE WEBSHOP TIJDELIJK NIET..!

Duller & Co gaat verhuizen. De winkel is dicht en de webshop levert tijdelijk niet uit!! De streefdatum voor heropening in het nieuwe pand is vrijdag 1 november. Geplaatste bestellingen zullen dan (datum nog onder voorbehoud) weer verzonden worden. Contact via verkoop@dullerenco.nl is mogelijk.

Carnaubawasemulsie Kreidezeit

€ 15,95

Vernieuwd!

Carnaubaswas emulsie is een in water geemulgeerde was (d.m.v. plantaardige emulgatoren). N.B. de was emulsie is geconcentreerder dan voorheen: men dient 1:2 te verdunnen met water om de 'oude' consistentie te verkrijgen.

Deze zeer gebruiksvriendelijke wasemulsie is vrijwel geurloos, snel drogend en zelfglanzend.
Met een doek kan de dun vloeibare was verdeeld worden op een schrale was-vloer voor een onderhoudsbeurt. Uitstekend toe te passen op linoleum.

Ook erg geschikt om toe te voegen aan waswater (1-2 eetlepels in 5 liter) bij een dweilbeurt op een olie-, was- of hardwasvloer. Op relatief dichte muurverf of lakverf/beitslak is het toe te passen als antigraffitilaag buiten (waslaag en daarmee de grafittiverf verwijderen met citrusverdunner (linotyn) of terpentine).

In 0,5 liter (geeft 1,5 liter 'oude' wasemulsie) of 5 liter (15 liter oude formule) -verpakking. Rendement tot 50m2/liter verdund product.

Artikelnummer: 1414

goto top of page