Avis multiprimer

€ 9,50

In blik of spuitbus. Multi primer van Avis: kwaliteit voor een scherpe prijs. Sneldrogende hechtprimer; met oliebasis verven na plm. 4 uur overschilderbaar. Stofdroog in 30 minuten. Synthetisch, oplosmiddelhoudende grondverf.

Voor decoratieve toepassingen (ideale ondergrond onder o.a. roesteffecten) hebben we ook de watergedragen zwarte multiprimer, Avis aqua multiprimer in huis (de oplosmiddelhoudende - dit item -kan ook gebruikt worden, echter meer stank en gereedschap is niet eenvoudig reinigbaar).

Avis multiprimer is goed als isolator onder watergedragen vloerverf, voor dit doel verkopen wij het veelvuldig. U kunt deze primer ook op kleur laten mengen, in een benadering van de vloerverfkleur. Voor lichte tot middelzware kleuren zal dit een zeer goed gelijkende kleur zijn. Voor donkere kleuren zal dit een lichtere (lichter dan de gekozen vloerverfkleur), maar goed ondersteunende kleur zijn. De optie tot aankleuren van de primer kunt u kiezen bij de bestelopties. Mocht u in uw bestelling ook 1 kleur vloerverf hebben opgenomen, dan is ons natuurlijk duidelijk welke kleur primer u nodig heeft. Zo niet, dan kunt u de gewenste kleur specificeren in de ruimte waar opmerkingen te plaatsen zijn (later in het bestelproces).

Deze grondverf is roestwerend. Hecht goed op hout, steen, kunststof en non-ferro metalen (o.a. koper, zink, aluminium, messing).

In 250 ml, 500 ml, 1 liter en 2,5 liter. Het rendement is ongeveer 10m2 per liter.

In wit, in 250 ml of 1000 ml ook in zwart of dus in mengkleuren.

Artikelnummer: 9971
Catalog: 
Levertijd: 
UIt voorraad

goto top of page

gerelateerde producten