Auro structuurverf fijn, middel en grof

€ 105,00

Auro structuurverf, nu ook met het nieuwe niet-vergelende bindmiddel replebin. In 307 fijn, 308 middel of 309 grof.  Alleen emmers van 16 kilo.

Het rendement van de structuurverf zal per emmer (16 kg is 9,5 liter bij de grofste variant tot plm. 11 liter bij de fijne) tussen de 12 en de 45 m2 liggen. Dit afhankelijk van de ondergrond, de applicatiemethode en de gekozen structuur. Op nieuwe, zuigende ondergronden wordt de Auro 301 muur grondlaag aanbevolen. De 12 m2 zal men bereiken als men de grofste variant als sierpleister spaant, bij rollen/kwasten zal men eerder naar de 40m2 gaan. Standaard in wit, zelf te mengen met bijvoorbeeld de Auro mengkleuren of door ons te mengen in lichte kleuren.

Doordat de laagdikte groter is dan bij een niet-structuurverf kan men mogelijk in 1 laag afwerken. Zoals Auro zegt: het is af als de gewenste optiek bereikt is. Volgens de importeur, die er vroeger veelvuldig mee gewerkt heeft in zijn schildersbedrijf, is het een heel fijn product.

Duller & Co voert dit product beperkt uit voorraad. Levering is of direct of direct via de importeur.

N.B.: Structuurverf wordt in vergelijking met vroeger zeer weinig toegepast. De voorraad van de importeur is ook zeer beperkt!! Hierdoor kan de levertijd zeker oplopen tot zo'n 7-9 werkdagen.

Artikelnummer: 30789
Levertijd: 
‘Fijn’ beperkt voorradig / direct af importeur..
Zorg voor een correcte code, eventueel i.c.m. naam of waaiernaam. Bijvoorbeeld Ral 1019, of Sikkens F2.10.60. Alle bekende waaiers zijn mogelijk. Bij twijfel, bel of mail.

goto top of page