Auro muurverf porseleinwit 321

€ 55,00

Auro porseleinwit 321, een goed dekkende en fijne natuurlijke muurverf. De nieuwste voorraad heeft het nieuwe, niet vergelende bindmiddel Replebin! Vanaf 1 liter, prijzen zie onder (hierboven aangegeven prijs is de 5 liter). Porseleinwit van Auro verwerkt fijn en makkelijk. De verf is na doorharding (plm. 2 weken) redelijk reinigbaar (klasse III). De naam Porselein slaat overigens niet op een specifiek andere kleur, de basis is gewoon wit zoals muurverf wit is.

In een nieuwe situatie (nieuwe stuc) zal men normaliter 2 lagen nodig hebben, zoals bij alle muurverven gebruikelijk. Ook wordt op een zuigender ondergrond een laag voorstrijk aanbevolen - eveneens zoals in gebruikelijk advies. Voor de hand ligt dan de Auro 301 muur grondlaag.

Er is ook Auro Plantodecor. Dit is de top-muurverf van Auro. In dekking en schrobvastheid steekt deze boven Porseleinwit uit. Standaard in wit of alle mengkleuren uit wit, via de mengmachine of de Auro kleurpasta's. Het rendement van de Auro Porseleinwit is 6-9m2 per liter.

Artikelnummer: 1502
Levertijd: 
Uit voorraad
Zorg voor een correcte code, eventueel i.c.m. naam of waaiernaam. Bijvoorbeeld Ral 1019, of Sikkens F2.10.60. Alle bekende waaiers zijn mogelijk. Bij twijfel, bel of mail.

goto top of page