Duller's tijdelijke sluiting

VANWEGE ONZE VERHUIZING LEVERT DE WEBSHOP TIJDELIJK NIET..!

Duller & Co gaat verhuizen. De winkel is dicht en de webshop levert tijdelijk niet uit!! De streefdatum voor heropening in het nieuwe pand is vrijdag 1 november. Geplaatste bestellingen zullen dan (datum nog onder voorbehoud) weer verzonden worden. Contact via verkoop@dullerenco.nl is mogelijk.

Auro 414 Pursan antischimmel

€ 48,50

Schimmel op de muur op een natuurlijke manier bestrijden? Pursan betreft een set van Auro nrs. 412, 413 en 327 antischimmel muurverf. Dit is de sprayflacon schimmelverwijderaar, de sprayflacon schimmelstop en 1 liter Auro anti-schimmel muurverf. Voorzien van duidelijke uitleg. Anti schimmel muurverf is geen sealende verf, permanente vochtdoorslag van buiten o.i.d. wordt natuurlijk niet tegengehouden. De bijwerking schimmel wordt wel bestreden. Ook geschikt voor o.a. de badkamer.

In set van 0,5 liter sprayfalcon nr. 412 en idem 413 (voor 10m2) en 1 liter anti-schimmel muurverf 327, voor 7-10 m2. Dit laatste geld voor 1 laag. Of de dekking dan toereikend is, hangt af van de ondergrond. In veel gevallen zal men optimale dekking bereiken in 2 lagen.

Artikelnummer: 00121
Catalog: 

goto top of page