Auro 328 fris wit muurverf

€ 64,75

Auro 328 fris wit muurverf: de muurverf die schadelijke stoffen actief afbreekt middels een fotokatalytisch proces.
Deze verf helpt actief mee het klimaat in uw woonruimte te verbeteren. Bewezen effectief, o.a. getest door het instituut voor Technische Chemie Hannover. Testresultaten leveren bijvoorbeeld een 95% afbraak op van de aanwezige hoeveelheid formaldehyde. Dit wordt niet opgenomen door de verf maar afgebroken tot neutrale stoffen.
Auro 328 fris wit heeft een kalk als bindmiddel. De verf is zeer ademend en open en actief schimmelwerend (pH-waarde van de kalk). Ook geschikt voor vochtige ruimtes. De verf is niet wasbaar.
Verkrijgbaar in wit, 5 liter of 10 liter. De verf is volledig oplosmiddelvrij en geurarm. Deze kalkverf dekt goed, ook goed zichtbaar in de natte laag (veel witte kalkverf is dan vrij transparant).

N.B. Friswit kan een klein beetje structuur hebben, er zijn soms wat fijne vulmiddel / kalkstukjes die de esthetiek net wat minder strak maken (geen invloed op de kleur). In wit is dit tot nu nooit bezwaarlijk geweest, bij op kleur mengen kan dit wel een rol spelen. Aankleuren van friswit kan men zelf doen met kalkbestendige mengkleur. Bij het drogen zal een eventueel toegevoegde kleur veel lichter worden.
Rendement plm. 8m2/liter.

Artikelnummer: 1503

goto top of page