Duller's tijdelijke sluiting

VANWEGE ONZE VERHUIZING LEVERT DE WEBSHOP TIJDELIJK NIET..!

Duller & Co gaat verhuizen. De winkel is dicht en de webshop levert tijdelijk niet uit!! De streefdatum voor heropening in het nieuwe pand is woensdag 9 oktober. Geplaatste bestellingen zullen dan (datum nog onder voorbehoud) weer verzonden worden. Contact via verkoop@dullerenco.nl is mogelijk.

Auro 326 veegvaste witkalk 10 liter

€ 59,75

 Auro 326 veegvaste witkalk. Dit is een echte kalkverf. Een goede keuze voor badkamers, kelders, keukens, voorraadkamers. De kalk neemt vocht op en staat het weer af en is actief schimmelwerend. Kalkverf is niet nat reinigbaar. De dekking van kalkverf krijgt zijn beslag als het water uit de verf verdampt, in natte toestand is de verf vrij doorschijnend. Bij een nieuwe laag of 2e laag verkrijgt men ook dit effect: door het benatten van de eerdere laag lijkt het in eerste instantie nergens naar. Blijf niet te lang op dezelfde plek rollen of kwasten, de droging doet de rest. Kalkverf kan zelf aangekleurd worden met kalkbestendige pigmenten. Kalkverf zal altijd lichter drogen dan nat aangekleurd.

Uitsluitend in 10 liter. Rendement plm. 60m2.

N.B. De Auro 344 professionele kalkverf en de Duller Kalkverf hebben een wat een hogere dekking hoewel de 326 toch ook niet slecht dekt. Auro friswit dekt ook goed. Goede dekking is natuurlijk meestal een enorm pluspunt. Een zekere transparantie in kalkverf kan echter ook zijn charme hebben (bij voorkeur op een egale, niet bont gekleurde ondergrond).

Artikelnummer: 5104

goto top of page