Duller's tijdelijke sluiting

VANWEGE ONZE VERHUIZING LEVERT DE WEBSHOP TIJDELIJK NIET..!

Duller & Co gaat verhuizen. De winkel is dicht en de webshop levert tijdelijk niet uit!! De streefdatum voor heropening in het nieuwe pand is woensdag 9 oktober. Geplaatste bestellingen zullen dan (datum nog onder voorbehoud) weer verzonden worden. Contact via verkoop@dullerenco.nl is mogelijk.

Aquamarijn Toplin zijdeglans

€ 38,95

Aquamarijn Toplin zijdeglans, de oplosmiddelhoudende lijnolie zijdeglansverf. Een esthetisch supergoed verwerkbaar product. Sinds 2013 op de markt, leunend op de technologie van de al jaren verkrijgbare hoogglans variant. Relatief snel drogend. Strak vloeiend. Goed dekkend. De toplin verven zijn aangepast aan verwerkingseisen van deze tijd, men kan zeggen dat enige concessie is gedaan aan dit type product qua natuurljkheid ten faveure van de verwerkbaarheid- toch is het in wezen een  lijnolieverf en naar de standaard van dit product zo consequent mogelijke verf. In wit of alle mengkleuren.

Artikelnummer: 1203-2
Zorg voor een correcte code, eventueel i.c.m. naam of waaiernaam. Bijvoorbeeld Ral 1019, of Sikkens F2.10.60. Alle bekende waaiers zijn mogelijk. Bij twijfel, bel of mail.

goto top of page

gerelateerde producten