Duller's tijdelijke sluiting

VANWEGE ONZE VERHUIZING LEVERT DE WEBSHOP TIJDELIJK NIET..!

Duller & Co gaat verhuizen. De winkel is dicht en de webshop levert tijdelijk niet uit!! De streefdatum voor heropening in het nieuwe pand is vrijdag 1 november. Geplaatste bestellingen zullen dan (datum nog onder voorbehoud) weer verzonden worden. Contact via verkoop@dullerenco.nl is mogelijk.

Aquamarijn Revol

€ 8,95

Revol van Aquamarijn, de met Linotyn (citrusolie & gomterpentijn) verdunde variant van Corcol. Het voordeel van een verdunde olie: - brengt soepeler aan, iets minder risico op niet voldoende droogwrijven - de verdunners lossen vuil goed op indien gebruikt als onderhoudsolie - verdunde olie kan sterker kleuren indien gemengd met pigment De vulling van de olie is natuurlijk minder dan bij een onverdunde olie, als basisolie wordt de Revol meestal in 2 lagen toegepast. De geur van de verdunning wordt meestal prettig ervaren, maar lang niet altijd.

Er is ook Revol 30, deze is nog sterker verdund. Daardoor werkt deze olie nog wat sneller en makkelijker als onderhoudsolie, nadeel is dat men minder vulling / voeding geeft.

Let op! Het overtollige moet altijd verwijderd worden terwijl de olie nog nat is.

Let op! Lappen met olie kunnen broeien en ontvlammen. Altijd zuurstofrijk uithangen of zuurstofarm opbergen.

Artikelnummer: 1210

goto top of page

gerelateerde producten