Zilververf- zilver metallic

€ 12,95

Deze watergedragen zilververf dekt goed en glanst goed. Met name geschikt voor muren. Op houtwerk/plaatmateriaal zeker ook toegepast, het is echter een wat zacht elastisch bindmiddel. Sterker (maar minder metaalglanzend) te maken door watergedragen blank af te lakken.

Het is zoals de meeste zilververf een verf op basis van aluminiumdeeltjes, wel met een flink hogere glans dan gemiddeld. Door de goede glans, de goede dekking en de gunstige prijs is het bij ons de best verkopende zilververf voor (iets) grotere oppervlakken.

Naast de basiskleur kunnen er veel variaties gemengd worden, zoals warmer zilver, tin etc. Hiervan hebben we in de zaak echte kleurstaaltjes, deze kunnen alleen live gezien worden- en dan naar wens gemengd. Dit heeft geen of maximaal een lage meerprijs (hangt af van het pigment en de hoeveelheid).

Ook andere metallic kleuren kunnen gemengd, zoals groen, blauw etc.  Zie ook Goud-goudverf metallic.

In 250 ml, 1000 ml, 2.5 liter en 5 liter. 

max. 8m2 per liter. 2 lagen zijn nodig voor een egale dekking. Let op! Alle goud/zilververf is nooit geheel egaal op te brengen, mits verspoten. De deeltjes geven altijd geringe baanvorming (streep tussen de rolbanen). Voor een zo egaal mogelijk effect op grote vlakken: kies een lakrol (zoals een brede viltrol) en rol in 1 richting na (bijvoorbeeld alles van boven naar beneden), de laatste maal met weinig druk. Of kies juist voor veel streek: kwast alle kanten op met een brede spalter.

Artikelnummer: 6002

goto top of page