Tub & Tile epoxy bad- en tegelverf

€ 61,95

Tub & Tile is een uitstekende 2-komponentenverf om direct (zonder extra primer) op geglazuurde of geemailleerde oppervlakken aan te brengen. Een standaardset is goed voor zo'n 5 ,5m2, dus goed voor en normaal bad. De basiskleur is wit. Eventueel is de verf door ons op kleur te mengen, echter gezien de witte basis alleen in lichte mengkleuren. Twijfelt u of uw kleur licht genoeg is om gemengd te worden? Bel of mail. Tub & Tile zou ook afzonderlijk kunnen worden toegepast, op een geschikte ondergrond, om een waterdichte wandcoating te creeeren. Op een zuigende ondergrond is dan het gebruik van een impregneer zoals Nylo EP impregneer aanbevolen.

Er zijn 2 lagen nodig. Binnen de pot-life van de gemengde verf (de tijd dat de verf bruikbaar is als de twee componenten zijn gemengd d.m.v. samenvoegen en roeren) kunt u de tweede laag opzetten. In plm. 0,9 liter voor 5,5m2 in 2 lagen.

Artikelnummer: 9912
Zorg voor een correcte code, eventueel i.c.m. naam of waaiernaam. Bijvoorbeeld Ral 1019, of Sikkens F2.10.60. Alle bekende waaiers zijn mogelijk. Bij twijfel, bel of mail.

goto top of page