Rigo Fill

€ 19,50

Rigo Fill voegenkit, ook wel nadenvuller genoemd of beter bekend als ''kneedbaar hout'', waarbij men hier de vulstof in de juiste kleur zelf toevoegt in de vorm van schuurstof. Voor het vullen van naden in o.a. parket, met name bij afwerking met watergedragen parketlakken (o.a. Rigo xtra, Topmatt/Satin en Skylt- maar natuurlijk ook bruikbaar bij andere merken zoals Hermadix, Trealyx en Glitsa). Specifiek voor synthetische lakken is er Gupamaker van Ciranova, hoewel dit ook gewoon onder watergedragen lakken toegepast kan worden.

Rigo Fill is een watergedragen bindmiddel speciaal gemaakt om te mengen met schuurstof (zaagsel is te grof). Men roert schuurstof in tot een pasteuze massa verkregen is die men over het parket kan spanen, teneinde de naden te vullen.

Rigo Fill is snel schuurbaar, meestal al na 30-60 minuten. Zeer goed naschuren verdient met ieder type 'gupa' de aanbeveling! Zeker als men met bijvoorbeeld Skylt wil afwerken, is het een must alle bindmiddelresten van het oppervlak geschuurd te hebben-anders krijgt men niet alleen op de naden, maar ook vlekkerig over het oppervlak een andere opkleuring van de houtgloed.

Een mengverhouding is niet exact te geven (hangt van het hout af), maar ligt rond de 1:6 (1 deel Fill, 6 delen schuurstof). In liter of 4 liter-can.

Artikelnummer: 3306

goto top of page