Perkoleum van Koopmans

€ 19,75

Koopmans Perkoleum: De beste dekkende buitenbeits voor het hollandse klimaat! Scherp geprijsd bij Duller & Co. Dekkende en transparante beitsverf op lijnolie-alkydbasis. Perkoleum is duurzaam elastisch, vocht parelt er af, toch ademt de laag. Dekkende perkoleum ziet er uit als driekwart glanzendelakverf, maar kan direct op kaal hout verwerkt worden. Perkoleum bladdert niet af. De glans neemt langzaam af, maar veel minder snel dan bij soortgelijke producten. Zo blijft de laag zeer lang intact en gaat degradatie door vocht, vuilaanname en UV-inwerking veel minder snel. Perkoleum bladdert niet (Nooit is een niet waar te maken bewering. Er zijn altijd condities mogelijk waarbij een laag verf toch van de ondergrond geduwd wordt. Als Perkoleum bladdert, zijn de omstandigheden zo specifiek dat elke beitsverf of lijnolieverf dat zou doen).

Perkoleum staat zeer goed bekend. Ervaringen van klanten en onszelf spreken boekdelen. Door de lijnolie en het hoge vaste-stofgehalte (u koopt verf, geen terpentine) is de droging wat trager dan bij pure syntheten. Dit betaalt zich uit in duurzaamheid en kwaliteit!

Perkoleum kan over bestaande of nieuwe (grond)verflagen heen. Werkt met of zonder primers ook goed op metaal. Verkrijgbaar in 40 dekkende standaardkleuren, 8 transparante houtkleuren - ook blank bevat een UV-filter- en alle mengkleuren. Mengkleuren zijn dus ook mogelijk, alsook dezelfde producten in een zijdeglans variant. Voor het overzicht van ons hele Perkoleum aanbod klik hier.

Voor standaardkleuren zie ook deze link naar het gratis bestellen van een kleurkaart (let op, online kleurkaarten zijn nooit exact).

In onze webshop voordeliger, in de winkel tegen lijstprijs.

Artikelnummer: 4401
Levertijd: 
Alles uit voorraad.

goto top of page

gerelateerde producten