Brede vloerborstel

€ 34,50

Brede, supergevulde vloerkwast voor op een steel, in 2 kwaliteiten qua haarlengte. Deze zeer brede platte kwast is een kwaliteitsproduct dat in Duitsland gemaakt wordt in een kleine kwastenfabriek. Prachtige vulling, mooie zetting. Met vleugelmoeren afschroefbare steelhouder, gat is op zijn breedst 24 mm. Reguliere houten stelen van 28 mm doorsnee tot stelen van 24 mm, taps toelopend zoals normaal, zijn geschikt.

De vloerborstel met kortere haren (21 cm breed, haarlengte 27 mm, haardikte 25 mm) leent zich goed voor producten die dun verdeeld moeten worden, zoals Osmo olie. Osmo zelf heeft ook zo'n vloerborstel in het assortiment, de kwaliteit van onze vloerborstel is hoger.

De vloerborstel met de langere kwaliteit haren (21 cm breed, haarlengte 55 mm ,haardikte 25 mm) leent zich ook voor Osmo, maar meer specifiek voor vloerlakken en verven als men liever niet rolt. De kwasten zijn natuurlijk ook inzetbaar voor decoratieve technieken als een soort dikke slijpspalter, mede doordat men ook alleen het houten handvat kan vasthouden.

 

Artikelnummer: 0887
Catalog: 

goto top of page