Anti graffiti wax coating 5 liter ( en 1 liter)

€ 109,95

Anti-graffiti wax coating van Avis. Dit is het type zelf-opofferende / semi-permanente coating. Het betreft een specifieke watergedragen was-emulsie, het product is behoorlijk milieuvriendelijk en sowieso mensvriendelijk voor de verwerker. De graffiti  hecht (slecht) op de waslaag. Deze waslaag -en hiermee de graffiti- is verwijderbaar met warm water van liefst minimaal 60 graden celcius, bij voorkeur aangemaakt met Antigraffiti coating remover (1 : 20 water). Hiermee haalt u de graffiti weg. Een nieuwe laag anti-graffiti wax kan vervolgens worden aangebracht.

Rendement over verf sterk afhankelijk van de dichtheid van de verf, plm. 6-10 m2/l. Poederende of zeer matte verf kan wat dieper kleuren.  Aanbrengen met een blokkwast, bij voorkeur in 2 lagen (tussentijds 30 minuten laten drogen). Een ruw-bakstenen muur liefst eerst voorzien van een gevelimpregneer.

De waxlaag heeft afhankelijk van de belasting een levensduur van plm. 2 tot 4 jaar. Degradatie van de laag door inwerking van regen, slijtage etc zorgt dat de werking op den duur vermindert. 

Artikelnummer: 00124
Catalog: 

goto top of page